3 forslag til sjove februar-aktiviteter

zz3322

Vi kan lige så godt være ærlige: januar og februar er bare nogle rigtig trælse måneder, hvor alt er mørkt og koldt. Julen er overstået, kontoen er tom, og vi kan bare ikke vente, til sommeren starter. Men ventetiden kan være utroligt lang, især når vi hele tiden fokuserer på, hvor triste de to sidste vintermåneder er. Der er dog hjælp at hente, så selvom januar måske allerede ved at være skyllet ud i afløbet, så kan februar stadig nå at blive en OK måned. Ja, måske ligefrem sjov? Læs med her, og hør hvordan.

Vintergæk

Bliv en verdensmand

Måske har du ikke ligefrem råd til fede rejser i løbet af februar, men du kan faktisk stadig godt sørge for, at du har godt udsyn til verdenen udenfor. Det kan du gøre ved at læse nyheder og følge med i, hvad der sker rundtomkring. Det er sådan noget, mange af os glemmer at gøre i hverdagen, men fordi der ofte sker så lidt i februar, er der god mulighed for at praktisere verdensudsyn i netop denne måned.

Det er faktisk temmelig nemt at komme i gang, for det eneste, du skal, er at finde nogle nyhedskilder og gå i gang med at holde dig selv opdateret. Det kunne for eksempel være https://www.dagens.dk/ i kombination med nogle af de store mediehuse. På den måde får du bøde noget seriøsitet og noget sjov, og så bliver det bare lidt lettere at engagere sig. Husk at tjekke nyheder hver eneste dag, og så vil du opdage, at det faktisk bliver mere og mere spændende, jo mere tid du bruger på det. Måske ender det endda med, at du fortsætter, selv når vinteren slutter!

Fix haven op

Du tænker måske, at man ikke rigtig kan ordne have i februar, men der tager du faktisk fejl. Der er faktisk masser af ting, du kan lave i haven i løbet af den sidste vintermåned. For eksempel kan du sørge for, at udsmykningen er i orden. De fleste havecentre sælger billig havepynt om vinteren, fordi folk ikke er så interesserede i at købe det i denne periode. Derfor er det her, du skal slå til, hvis du længe har drømt om et englespringvand eller en pindsvinefamilie i granit. Det kan være super hyggeligt at pulse med havepynten, når alt er gråt, så det er en oplagt ide.

Så kan du også plante forskellige ting i haven, selv når temperaturerne er lave. For eksempel kan du altid grave et grantræ ned, som vokser hurtigt og pryder hele året rundt. Så kan du ligeledes plante en hæk, som kranser din have ind og giver et flot look. Hække fungerer både i forhaven og i baghaven, så der er nok at gå i gang med.

Venner

Mød nye venner

Man kan sagtens blive lidt ensom i løbet af vinteren, og derfor er det altid rart at finde nye venner. Det kan gøres på mange forskellige måder, så det handler egentlig bare om at komme afsted og kaste sig ud i det. 

Uanset om du er til sport, spil eller bare hyggeligt samvær, så er der gode muligheder for at møde en masse nye mennesker de fleste steder. Vi er hele tiden omgivet af andre mennesker, så ofte handler det bare om at tage det første skridt. Inviter en flink person på en øl, spørg en bekendt om hun/han vil med i biografen, eller arranger en stor fest for alle i din opgang. Du kan hurtigt få en langt sjovere februar, hvis du giver dig i kast med nye bekendtskaber. Og heldigvis holder venskaber jo længere end en enkelt måned, så det allerbedste ved det hele er, at de stadig er der, når vinteren engang slutter.

Author: Litteratur-festival.dk

Share This Post On