Husk at få noget at drikke i varmen

zz3322

Det er vigtigt at huske at indtage væske i løbet af dagen. Især når det er varmt i vejret. Får man for lidt at drikke, så kan det medføre for eksempel hovedpine. Hvem gider at have hovedpine, når det så nemt kan undgås? Det er selvfølgelig vigtigst at drikke vand. Det kan dog godt blive lidt kedeligt, da der ikke er noget smag i. Derfor kan det være lækkert med noget saft eller juice i stedet. Når væsken smager godt, så kan man også nemt hælde noget mere indenbords.

vand

Tips og idéer lidt lækre drinks

Juice er altid et hit. Hvem elsker ikke en god juice? Især hvis den oven i købet er friskpresset. Det er virkelig lækkert.
Hvis du yderligere vil pifte stemningen lidt op, eller bare afprøve forskellige typer af lækre drinks, så er der de lækreste og mest indbydende opskrifter at finde hos frue.dk. Alle opskrifterne kan laves med og uden alkohol alt efter, hvad man har lyst til på den pågældende dag.
Hvis det er rigtig varmt, så kan man jo putte isterninger i, eller lave sin drink som en slush ice. Dermed kan man nemmere holde sig afkølet.
Ud over at smage dejligt, så er drinks jo samtidig flotte at se på, og pynter i hånden på de fleste.

væske

Slut af med en festlig stemning

Hvis I er flere samlet, så kan man nemt komme til at ende med, at få en enkelt drink for meget. Især når man kommer længere ud på aftentimerne. For at løfte stemningen yderligere, kan man lave hyggelige og festlige indslag. Men hvad skal man efterhånden finde på? Hvad med lidt sjove drukspil? Drukspil kan altid skabe en festlig stemning, og give et god afsæt for en fortsat meget festlig nat. I kan enten skiftes til at finde et spil, eller I kan udvælge nogle stykker sammen.
Drukspil er væsentlig sjovere, når det man skal drikke, smager godt. Men netop fordi det smager godt, så husk løbende også at drikke noget ren vand. Det er godt givet ud, især med henblik på morgendagen.

Author: DenNyeChef

Share This Post On