Fidget Spinner

zz3322

Den nye dille hedder fidgetspinner. Hvad er så det, spørger man måske? En fidgetspinner er et lille stykke legetøj, der kan bruges af rastløse mennesker, der normalt sidder og klikker med kuglepennen, vipper med foden, eller bare generelt ikke kan sidde stille.

Den er også gavnlig for mennesker, der let kommer til at kede sig, når de skal sidde stille for længe af gangen.

Det er en lille ’dims’ der kommer i mange faconer, og den kan dreje om sin egen akse. Man kan sidde og lege med den, samtidig med at man laver noget andet så som at læse, eller overvære forelæsninger, eller bare skulle sidde og koncentrere sig om noget.

Fidget Spinner udvalg

Der er mange forskellige udgaver af fidgetspinner, både hvad udformning og farver angår. Om det så er røde, grønne, blå, sorte, hvide eller mangefarvede, med runde kanter eller takker, eller med ekstra tyngde, så er der noget for enhver smag.

Nogle fidgetspinnere kan man få med to ben, men de fleste standard fidgetspinnere har tre. Der findes også andre udgaver, alt efter smag og behag, så det skal nok lade sig gøre at finde en der passer. Der sidder et kugleleje i midten, og så bruger man benene til at sætte gang i spinneriet. Efterhånden som man får øvet sig, kommer der mere fart på og man kan begynde at lave små tricks med den. Man kan også lære at håndtere mere end en af gangen.

Hvad kan en fidgetspinner ellers bruges til?

Ud over at kunne bruge en fidgetspinner imod rastløse hænder, kan en fidgetspinner også bruges af mennesker der lider af OCD eller ADHD, hvor det store Fidget Spinner udvalg en stor hjælp.

Det er en nem ’dims’ at bruge, hvilket fokuserer den del af hjernen, der let begynder at kede sig og forårsager til tider uheldige reaktioner, mens resten af hjernen dermed er fri til at fokusere på hvad der foregår omkring en. Der er undersøgelser der påviser, at folk med ADHD har gavn af at bruge en fidgetspinner lige netop fordi den afleder den underbevidste opmærksomhed, og dermed frigiver den bevidste del af hjernen til at fokusere på hvad der sker omkring en.

For eksempel kan børn med ADHD bruge en fidgetspinner i skolen, hvilket forhindre anden, mere støjende adfærd, samtidig med at de bedre kan fokusere på hvad læreren siger. De forstyrrer dermed heller ikke de andre elever med uhensigtsmæssig adfærd.

Hvor kan man købe en fidgetspinner?

Der er mange sider på nettet, hvor man kan købe en fidgetspinner. Der dukker flere og flere danske hjemmesider op, der sælger dem, og det til rimelige priser. Nogle sider tilbyder endda at printe ens eget design, så man kan få en lige netop den fidgetspinner man gerne vil have.

Ved at søge på nettet, kan man hurtigt finde mange sider der sælger fidgetspinnere i mange udformninger, hvad enten man bare vil have en simple udgave, eller en efter eget design, eller noget helt andet.

Så find den fidgetspinner der passer bedst til dig og kom i gang med at bruge den.

Author: admin

Share This Post On