Findes kærlighed kun i bøger? Sådan finder du kærligheden

zz3322

Langt de fleste mennesker kender til konceptet omkring online dating og dating på nettet. Dette skyldes, at mange i det daglige benytter sig af det hav af muligheder der er, for at finde en ny partner online. Vores samfund har taget en markant drejning set i forhold til de sidste 10-15 år.

Hvor man før i tiden fandt en ny kæreste til fester, sammenkomster i ens virksomhed eller vennekreds eller måske endda blot fandt sammen med en skolekammerat – ja, så bruger man i dag internettet.

Er man ny i det online datingmiljø, kan det virke som noget af en junglevandring at skulle finde den rette datingside for at komme i gang. Der findes heldigvis en masse forskellige sammenligningstjenester man kan benytte sig af for at komme rigtigt ind i dating på nettet.

Det første man skal gøre for at vælge den rette datingside, er at kigge efter nichedating. Dette er især vigtigt, hvis man søger efter en bestemt aldersgruppe, såsom seniorer, eller gerne vil have en partner med en bestemt type uddannelse og karriere.

online_dating

Bør du vælge en gratis dating side eller en med månedlig betaling?

Da der findes så mange forskellige datingsider på nettet, skal du som det første overveje om du vil bruge penge på din søgen efter en ny partner. Vælger du en gratis datingside, kan du lige prøve det af og se, om det er vejen frem for dig.

På disse finder du mange nye mennesker, dog er der nogle gange langt mellem prinserne og prinsesserne, da mange bruger de gratis hjemmesider som et middel for sexdating eller blot at gøre nar af folk. Der er oftest også en større procentdel af falske profiler på de gratis dating sider i forhold til betalingssiderne.

Betalingssiderne er som regel at foretrække, hvis du er seriøs omkring din søgen efter en fast partner, hvor kærligheden kan få lov at blomstre. Det koster som regel ikke mere end en streamingtjeneste og med en betalingsprofil får du også adgang til andre features som f.eks. kontrol af andres profilbilleder for at undgå falsknere, ignorer-funktion, at sende små gaver osv.

Sådan laver du en god profil, når du prøver dating på nettet

Uanset om du vælger en gratis datingside, eller én hvor du skal betale et månedligt abonnement, skal du have en god datingprofil for at møde de rigtige mennesker.

dating_online

En god datingprofil har mange små faktorer, der hver især spiller ind på, hvem der eventuelt skriver til dig, samt hvem der vælger at svare tilbage, hvis du tager den første kontakt. Din datingprofil er så at sige dit ansigt frem ad til når du prøver dating på nettet.

Du bør altid starte med at tage et godt profilbillede af dig selv. Prøv f.eks. at tage ud i naturen med en god veninde eller kammerat og grin sammen mens han eller hun tager en masse billeder af dig fra forskellige vinkler. På denne måde undgår du de kiksede billeder med et falsk smil.

På langt de fleste datingsider kan du udfylde rubrikker med dine favoritter indenfor emner såsom interesser, madlavning, musiksmag, filmsmag, job, alder, højde, øjenfarve osv. Disse bør du bruge lidt tid på, da mange bruger dem som en tjekliste.

Sådan laver du den perfekte profiltekst

En god profiltekst vil oftest fange nogle spændende mennesker. Du bør skrive med humor, og ikke være bange for at give lidt af dig selv. For at en profiltekst til dating på nettet bliver rigtig god, bør du ikke skrive en hel roman – så er der jo intet at snakke om efterfølgende.

Husk at skriv, hvad det er du søger – du må gerne være specifik, dette vil hjælpe dig med at få mere reelle henvendelser og finde en seriøs og kærlig partner. Begynd og afslut med en sjov kommentar, dette vil fange læseren og måske få dem til at smile eller grine når de har læst færdigt. Dette vil hjælpe dig til flere henvendelser.

dating

Author: Forfatteren

Share This Post On