Livet med et lille budget – hvordan får jeg råd til alt det, jeg gerne vil?

zz3322

Især unge, der flytter hjemmefra for første gang, har både tendens til at bruge penge på en masse nye ting til lejligheden, der ikke er nødvendige, og samtidig have et stort forbrug, når først de er flyttet ind. Og det er jo klart. Som ung kommer mange fra forældrenes beskyttede tilværelse, hvor maden blev serveret og tøjet vasket – i en sådan verden kan pengene nemt bruges på tøj, uden at der opstår problemer. Men når du skal til at forsørge dig selv, er dette ikke længere en mulighed. Derfor kommer der her nogle få tips til, hvordan du lever livet, selv hvis du kun har et lille budget.

Ud med det unødvendige, ind med det billige alternativ

Det første, du kan gøre, hvis du søger at spare lidt penge, er at undersøge dine muligheder indenfor billige abonnementer. Her gælder både mobiltelefonen, tv-pakken og streamingtjenester.

Første skridt her er at overveje, hvad du i virkeligheden har brug for. Er Netflix det, du helst vil bruge dine penge på, eller vil du i virkeligheden hellere have det ekstra overskud, når du er i byen med vennerne?

Når du søger mobilabonnement, er der ligeledes nogen, der tilbyder mere end andre – men det er ikke gratis. Derfor skal du også her overveje, hvad du har brug for. Og så er der selvfølgelig også bare de generelle prisforskelle, som du kan være opmærksom på – her kan du få mere information.

Hold dig i form kvit og frit

En anden ting, som mange unge interesserer sig for, er deres fitness. Heldigvis er dette også noget, der kan gøres gratis, så du ikke behøver at droppe det, du elsker, bare fordi du flytter hjemmefra.

Der findes mange former for motion, som du kan dyrke i trygheden af dit eget hjem, eller i gaderne omkring – det handler blot om at finde de rigtige metoder.

En ting, som du kan forsøge dig med, er yoga. Der findes en masse online information, en masse videoer på YouTube, og en masse bloggere, der fortæller om deres oplevelse, så det stadig kan føles som om, du er en del af et fællesskab. Og dette er blot en af mange muligheder. Løb, hjemmetræning og meget andet kan også nemt dyrkes i hjemmet eller naturen, så du ikke behøver bekymre dig om den månedlige udgift til fitness.

Author: DenNyeChef

Share This Post On