Vid dig sikker på de danske veje

zz3322

Glæder du dig også helt vildt til at få sommerferie, så du kan komme en tur ud at køre på de danske landeveje? Der findes ikke noget bedre end at pakke bilen med en stor madpakke og så ellers bare tage af sted med børnene, partneren og hunden. Der er masser af dejlige steder at se rundt omkring i vores hyggelige lille land og hvilket bedre tidspunkt at se dem på, end om sommeren?

Men før du bare suser afsted til nære og fjerne afkroge af vores lille land, så læs lige med her og se, om du ikke kan få nogle gode råd med på vejen!

 

Pak tidligt

Hvis du allerede nu ved, hvornår du kan forvente at få dig nogle feriedage, så kan du med fordel så småt begynde at pakke sammen allerede nu. Der er ikke noget værre at få begyndelsen af ens tur ødelagt ved, at man om morgenen har faret frem og tilbage i huset for at se, om man nu også har husket alting. Prøv bare at forestille dig hvor stresset en morgen du vil få, hvis du skal til at lede efter gamle gummistøvler, solhatte og solcreme eller den gamle badebold, du ikke har set siden forrige sommer.

Nej, en god biltur kan hurtigt blive ødelagt ved at den er blevet startet ud med en sådan stress og jas. Hvis du har mulighed for det, så begynd at pakke bilen så tidligt som overhovedet muligt.

Lover vejrudsigten regn på selve dagene men sol og glade dage i ugen der optil? Jamen, så pak da gummistøvlerne ned bagerst i bilen sammen med paraplyerne. De kan sagtens ligge omme i bagrummet, indtil i skal af sted, og hvis i får brug for tingene inden da, jamen så ved i jo hvor det er henne.

Hvis du ikke har mulighed for at pakke bilen i rigtig god tid, så prøv stadig om du ikke lige kan liste ud til bilen og få den pakket aftenen før i skal afsted. Du vil takke dig selv for det om morgenen.

afslapning

Lav en liste

En god liste skal man ikke gøre kny af, men kan virkelig hjælpe dig med at pakke på en effektiv og stressfri måde.

Du kan eventuelt have listen liggende i et køkkenskab i et par dage og så skrive ned på den, når du kommer i tanke om en mere ting i bare SKAL have med, for at dagen bliver rigtig hyggelig.

Når du så går i gang med at pakke på selve dagen eller aftenen før, så kan du lige så stille begynde at krydse af på din liste og vide dig sikker på, at i har fået alt med.

 

Ring til vejhælp hvis i nød

Ja, nogle gange kan der desværre bare godt gå kludder i det og bilen kan sige fra.

Gør dig selv den tjeneste hjemmefra og indskriv nummeret på en god vejhjælp på din mobil, så du ved lige præcis hvor du skal ringe hen, når du står ude i nødsporet på motorvejen med dårligt signal.

bil problemer

Author: DenNyeChef

Share This Post On