Rejse til Asien – hvilke lande skal du vælge?

zz3322

Når du planlægger en rejse, så er der mange steder i verden, som du kan vælge at sætte kursen mod. Der er fordele og ulemper ved alle steder. Alligevel er det fair at sige, at få kontinenter er lige så varierede, givende og gæstfrie som Asien.

Asien har den fantastiske egenskab, at det på én gang er et kontinent, der er enormt langt fra os i Europa, men som samtidig er nemt at rejse i. Folk er typisk åbne og venlige, og mad og kultur er spændende og indbydende. Dog er det vigtigt at huske, at der er stor forskel på landene internt i Asien.

Vælg efter behov og personlighed

Når du skal rejse til Asien er det altså langt fra nok, at du har lagt dig fast på et kontinent. Du er nødt til at tænke meget mere over tingene og planlægge rejsen og mange flere detaljer, for Asien er et kæmpe område med masser at byde på.

Når du skal vælge, er der flere forskellige aspekter, som du skal have med inde over din beslutning. Det første er det faktum, at ikke alle personligheder passer til alle lande. Nogle lande er mere rige og mere turistvenlige, andre er mere uberørte og mere barske. Du skal vælge den destination, som du tror du vil få mest ud af.

Thailand: et turistparadis

Lad os kigge lidt på nogle af de forskellige lande, som findes på det asiatiske kontinent. Et oplagt rejsemål, som er populært blandt danskere, er Thailand. Der er selvfølgelig en grund til, at dette land trækker så mange mennesker til.

Thailand er kendetegnet ved smuk natur, lækker mad og masser af turisme. Det er et behageligt land at rejse i, fordi turistindustrien er stor og luksussen er det samme. Læs mere om de praktiske detaljer her.

Oplev Cambodjas kaotiske historie

Man kan på mange måder sige, at Cambodja er den diametrale modsætning til Thailand – og det endda selvom de to lande ligger tæt op ad hinanden. Cambodja er langt mere fattigt end Thailand, og oplever generelt langt færre turister.

bjerge

Det skyldes ikke mindst landets blodige og tumultariske historie. Cambodja var i mange år et diktatur, og historien om denne periode er båd fascinerende og grufuld. En tur gennem denne historiske periode er en af de ting, man som turist kan opleve, hvis man tager til Cambodja på sin rejse.

Rejs mod verdens ende til Japan

Japan er en del af Asien, men den isolerede ø er alligevel helt sin egen. Den japanske kultur, kogekunst og historie er helt unik. Det skyldes måske, at landet er en ø, som er isoleret fra resten af Asien på grund af havet.

Japan er dog et sandt mekka for turister. Landet er udviklet og kulturelt meget fremme i skoene, så som turist kan man føle sig godt tilpas men samtidig forundres over, hvor anderledes japanerne gør alting. Derudover er landet kendt for sin specielle, men vidunderligt lækre kogekunst.

landskab

Author: DenNyeChef

Share This Post On